Hvordan Finne En Mann Etter 30 Days

Innendørs mesterskapet i Stangehallen29 – 30. januar.(1 feb) Tekst og foto Knut Henrik Skramstad Hedmark friidrettskrets arrangerte vårt NM på en utmerket måte.

Da jeg kom frem til Gardemoen i Oslo søndags kveld den 13mars, møtte jeg Linn Veronica for første gang. Hun var like hyggelig som jeg hadde sitt for meg.

MS.Fernplant seilte under hele krigen og frem til november 1970 hvor den ble kondemnert.

2 dager til juleferien Har opplevd litt av hvert i livet på godt og vondt, og har etter mange år med rus og psykiatri endelig begynt å komme med til hektene igjen.

heihei jeg er litt red for å skrive på blogg har skrivevankser så dette får bli min første gang :-p det budskapet som teller jeg er 30 har adhd å har slåst helle livet med finne min plass i denne Kaotiske verden å ikke alt er like lett, hmm.

vet ikke helt hva jeg skal skrive, men jeg støtter alle unique mensker, liker ikke å bruke.

Om du ikke orker syt, kan du bare surfe videre. Her er det i så fall ingenting å hente 😉 Skrev sist et innlegg om hvordan man settes i bås i helsenorge; når du først har fått en diagnose, i mitt tilfelle astma, er det det du har og det er det du blir behandlet for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *